Próbáld ki ingyen

Ha beiratkozol egy nyelviskolába, és kiderül, hogy mégsem tetszik, nem szimpatikus a tanár, a diáktársak, vagy unalmasnak találod az órákat, már nincs mit tenni. Vagy úgy döntesz, hogy azért mégiscsak végigcsinálod, hiszen befizetted, vagy hagyod elveszni a pénzedet. Az Aktív Tudásnál lehetőséged van ingyen kipróbálni a leckéket, így csak akkor vásárolod meg a következő adagot, ha valóban tetszik. Nézz meg egy leckét, és ha tetszett, amit láttál, regisztrálj az oldalon, és kapsz egy a saját tudásszintednek megfelelő leckét ingyen.

A saját szintedről kezdj!

Fontos, hogy mindig a saját szintedről indulj, hiszen, ha túlbecsülöd a tudásod, és nem érted a leckéket, előbb-utóbb le fogsz maradni, és elveszíted a lelkesedésed. Ha viszont alábecsülöd magad, túl unalmasak lesznek a feladatok, és egy idő után szintén abba akarod hagyni. Az Aktív Tudásnál a tanulás megkezdése előtt meg kell oldanod egy szintfelmérőt. Ez egy kifejtős feladatokból álló feladatsor, amelyre 35 percet kapsz.

Személyes kiértékelés

A feladatokat nem gépek értékelik ki, hanem mi személyesen; így könnyen fel tudjuk tárni a jellemző hibákat, és az is kiderül, ha egy szabályt nem értesz vagy rosszul alkalmazol. Az eredményeid alapján sorolunk be egy tudásszintre, és így kapod az első öt leckét is. Nyolc tudásszint van nálunk a kezdőtől a haladóig. Ezek leckéi egymásra épülnek, és addig nem kapod meg a következőt, amíg be nem fejezted az azt megelőzőt.

A gyakorlás során rutint szerezhetsz

A beégetés (burn-in) elvének köszönhetően valódi rutint szerezhetsz. Mivel egy-egy lecke egy adott jelenségre koncentrál, alaposan begyakorolhatod az adott dolgot, mielőtt továbblépnél. Így szert tehetsz arra a rutinra, amely a magabiztos nyelvtudáshoz kell. A megfelelő mennyiségű gyakorlás eredményeképp az adott tudás rutinná válik a számodra. Így többé nem tart hosszú percekig összeraknod egy angol mondatot, azonnal és helyesen meg tudsz szólalni.

Szerezz aktív nyelvtudást most!

Ha magabiztos, aktív nyelvtudásra szeretnél szert tenni, és szívesen kipróbálnád a szintednek megfelelő első leckét, kérd most ingyen!