Hogyan működik

Az Aktív Tudás nem árul zsákbamacskát. Azt valljuk, hogy minden embernek joga van tudnia mit vesz, mielőtt megvásárol egy terméket, vagy szolgáltatást. Az Aktív Tudás oldalán nem csak megnézheted, de ki is próbálhatod az online angoltanulás eszközeit és módszereit. Belenézhetsz a leckékbe, ki is próbálhatsz egyet és csak akkor vásárolsz, ha meggyőződtél róla: ez az, ami neked kell.

Az Aktív Tudás online angol tanulási rendszer használatának később sincsenek anyagi kockázatai: ha meggondolod magad, mert nem jött be az online angoltanulás, akkor nem veszed meg a következő leckéket.

Nézd meg most a bemutatónkat, less bele a leckékbe, és győződj meg róla, hogy az Aktív Tudás a neked való módszer!

Az Aktív Tudás online angoltanulási módszerének működése egyszerű, és sok előnye van a „hagyományos módszerekkel” szemben. Ha nem egyszerűen nyelvet szeretnél tanulni, hanem magabiztos nyelvtudásra vágysz, az alábbiakra lesz szükséged hozzá:

A „beégetés” módszere

A beégetés vagy burn-in módszere gondoskodik róla, hogy egy-egy nyelvtani szabály valóban rögzüljön, mielőtt továbblépnél. Így a következőkben már bátrabban használhatod a megszerzett tudást, és egyre magabiztosabban kommunikálhatsz angolul.

Személyesen javított szintfelmérő

Mi nem egy egyszerű feleletválasztós teszttel mérjük fel a leendő online angol tanulók képességeit, amelyet egy gép javít ki. Miért? Mert így nem tudnánk igazán személyes leckéket kínálni Neked a későbbiekben. A kifejtős kérdésekből álló szintfelmérőt valódi, hús-vér emberek személyesen javítják és értékelik, hogy garantáltan a legjobbat kapd.

Leckék minden szinten

Ha tanultál már angolul, nem kell a nulláról indulnod – ha viszont már megkopott a tudásod, itt felfrissítheted. Biztos lehetsz benne, hogy a leckék nem lesznek túl nehezek (így követhetetlenek) vagy túl könnyűek (azaz unalmasak). A te tudásodnak megfelelő, személyre szabott online angol leckéket kapsz.

Ingyenes próbalehetőség

Nálunk nem veszel zsákbamacskát: vásárlás előtt kipróbálhatod a módszerünket, így valóban csak akkor fizetsz, ha biztos vagy benne, hogy megéri. Öt leckét ingyen kapsz; ha tetszett, bármikor megrendelheted a következő adagot – ha pedig nem, semmilyen további teendőd vagy fizetési kötelezettséged nincs. Ez az igazi 21. századi online angoltanulás.

Nincs kockázat

Az Aktív Tudás leckéi csomagonként vásárolhatók, így nincs szükség egyszerre nagyobb befektetésre a nyelvtanuláshoz. Nem a kifizetett összeggel szeretnénk az online angoltanulásra biztatni, hanem az elégedettségeddel. Ha valamiért nem szeretnéd folytatni a tanulást, egyszerűen nem vásárolod meg a következő csomagot, így egy fillért sem veszítesz.

Nem engedjük el a kezed félúton

Az Aktív Tudástól folyamatos visszajelzéseket kapsz: így mindig tudni fogod, hogy haladsz az angollal. Minden ötödik lecke után egy gyorsteszt következik, és csak 80 százalékos teljesítmény esetén engedünk tovább. Csak így lehetsz biztos, hogy elegendő tudással rendelkezel a következő lépéshez.

Nézd meg most a bemutatónkat, less bele az online angol leckékbe, és bizonyosodj meg róla a saját szemeddel, hogy az Aktív Tudás a neked való módszer!