GYIK

Mi az a beégetéses módszer?

A beégetéses vagy burn-in módszer segítségével alaposan begyakorolhatsz egy szabályt és valódi rutint szerezhetsz. A „beégetés” lényege, hogy egy lecke mindig egy adott témára vagy szabályra koncentrál, így nem kell megosztanod a figyelmed. Ennek köszönhetően addig nem lépsz tovább, amíg tökéletesen be nem gyakoroltad az adott szabályt; azaz valóban magabiztos tudásra teszel szert. Az online angoltanulás csak ezzel a módszerrel garancia a sikerre.

Mi a teendőm, ha mégsem válik be az Aktív Tudás?

Semmi. Egyszerűen nem kéred a következő öt leckét. Nálunk nincsenek apró betűs részletek: utólag sem kell fizetned nekünk semmit. Ha pedig nem vásárolod meg a második adag online angol leckét, az első akkor is ingyen volt.

Hogyan próbálhatom ki az ingyenleckét?

Regisztrálj az oldalunkon (válaszd ki a saját szintedet), töltsd ki a szintfelmérőt (és kérd az annak megfelelő leckét), amit 3 napon belül kiértékelünk, és máris kapod a saját szintednek megfelelő ingyen online angol leckéket.

Ha tetszett, és szeretnéd megkezdeni a tanulást, egy szintfelmérőn kell részt venned, hogy megállapíthassuk, valóban ott állsz-e, ahol te gondolod. Ennek célja, hogy a leckék tényleg érdekesek lehessenek a számodra és sokat tudj haladni, fejlődni.

Milyen tudásszintek vannak?

Az Aktív Tudásnál nyolc tudásszint van: a Kezdő 1-2-3-4, a Középhaladó 1-2, a Vizsga-előkészítő és a Haladó. Ezeket végigjárva juthatsz el a nulláról a magabiztos, választékos nyelvhasználatig. Ahhoz, hogy kideríthesd, hol állsz éppen, az online angoltanulás megkezdése előtt ki kell töltened egy szintfelmérőt, amelyet tanáraink személyesen értékelnek ki. Ezt követően küldjük el neked a szintednek megfelelő első öt leckét.

Honnan fogom tudni, hogy valóban jól haladok-e?

Öt lecke után egy gyorstesztet kell kitöltened, hogy leellenőrizzük a tudásodat, és te is megtudd, hogy mennyit fejlődtékl. A minimum 80%-os végeredményt tekintjük sikeresnek és csak ezután tudod megrendelni a következő 5 leckédet. Van egy Megértéstesztelőnk is, amellyel letesztelheted, hogy mennyire érted az amerikaiakat és a briteket.