Ha valódi nyelvtudásra van szükséged

A papír semmit sem ér, ha nem tudsz megszólalni egy idegen nyelven. Ha a hagyományos módszerek kudarcot vallottak válts az Aktív Tudás online angoltanulás rendszerére! Az új generációs online angol oktatás személyre szabott leckéket ad neked, érthetetlen magyarázatok nélkül, ráadásul ingyen is kipróbálhatod, akár most azonnal.

Nézz meg egy leckét

Kattints ide és nézz meg egy leckét, hogy eldönthesd, neked való az online angoltanulás vagy sem.

Adj egy esélyt magadnak

Regisztrálj most és ajándékba adunk 5, a tudásszintednek megfelelő leckét. Nincs kockázat, vagy apró betűs részletek: tedd próbára az online angoltanulás rendszerét!

Mennyi az annyi?

Nem árulunk zsákbamacskát. Nézd meg, hogy a célod elérése mennyibe kerül majd!

Miért válaszd az aktív tudást?

A beégetés módszer

A beégetés (burn-in) módszerének lényege, hogy az online angol leckék gyakorlatai addig gyakoroltatnak egy-egy szabályt, kifejezést, szófordulatot, amíg az rutinná válik számodra.
 

Ingyenes próbalehetőség

Melyik nyelviskolában teheted meg, hogy csak akkor fizetsz, ha tetszik az oktatás és folytatni szeretnéd? Az Aktív Tudás online angoltanulás rendszere így működik. Használd ki a lehetőséget!

Tűpontos szintfelmérő

Nálunk nem egy gép javítja a feladatokat, hanem tapasztalt nyelvtanárok. Ezzel a módszerrel hatékonyabban fel tudjuk mérni a tudásodat és a legmegfelelőbb szintet tudjuk ajánlani Neked.
 

Nincs kockázat

A tananyagokat csomagonként vásárolhatod meg, így nincs kockázat. Ha úgy döntesz, hogy elég volt, egyszerűen abbahagyod; nem kell csak azért folytatnod, mert nem akarod elveszíteni a pénzed.

Leckék minden szinten

Az Aktív Tudás online angoltanulás rendszere nyolc tudásszintből áll és onnan indulhatsz, ahol éppen állsz. Így nem fogsz lemaradni, amiért a feladatok túl nehezek neked; de unatkozni sem, amiért túl könnyűek.

Nem engedjük el a kezed

Az Aktív Tudás online angol tanulási rendszernél minden ötödik lecke után egy gyorsteszt következik. A teszttel ellenőrizheted a tudásodat, és azt is megtudhatod, hogy mennyit haladtál a célod felé.

Tanulóink mondták